autobanden

JVH Carservice kan voor iedere auto van ieder merk een passende band regelen. En uiteraard voor een zeer scherpe prijs! Banden leggen het contact met het wegdek. Optimale controle, goede grip en een perfecte wegligging zijn dan ook van groot belang. Dit leidt niet alleen tot minder ongevallen, maar ook de doorstroming op de weg wordt hiermee verbeterd. Wist u trouwens dat de banden ook invloed hebben op uw brandstofverbruik? Met andere woorden, goede banden zijn onmisbaar. Naast veiligheid zorgen banden ook voor een stuk comfort.

Zomerbanden
Bij temperaturen boven de 7 graden, kunt u prima met zomerbanden rijden. Banden leggen het contact met het wegdek. Optimale controle, goede grip en een perfecte wegligging zijn dan ook van groot belang. Dit leidt niet alleen tot minder ongevallen, maar ook de doorstroming op de weg wordt hiermee verbeterd. Klik hier voor de laatste ANWB zomerbanden test.

Winterbanden
Uiteraard kan JVH Carservice uw auto voorzien van winterbanden voor een scherpe prijs. Een winterband is een autoband die gemaakt is van een andere rubbersamenstelling dan een doorsnee zomerband en is bedoeld voor rijden bij lagere temperaturen (onder 7°C). Het profiel van een winterband heeft zogenaamde lamellen waardoor het profiel beter ingrijpt op de ondergrond en zo een betere grip geeft bij winterse omstandigheden zoals sneeuw. Om een winterband optimaal te laten zijn moet deze een profieldiepte van minimaal 4 mm hebben. Klik hier om de laatste winterbandentests te bekijken van de ANWB.