over ons

JVH Carservice voor al uw onderhoud, reparatie, schadeherstel, inbouw, APK of vervanging. Alle automerken zijn welkom, zelfs uw motoren. Ook na de onderhoud en reparatie staat JVH Carservice altijd voor u klaar. U bent dus ook altijd welkom voor een warme bak koffie of goed advies, Geen brug te ver voor JVH Carservice.

Door uitstekende investeringen in onze werkplaats, zijn wij in staat de prijzen van reparaties en onderhoud laag te houden en een goede service te verlenen. Prijs/kwaliteit heeft bij ons de hoogste prioriteit! Ook zullen wij altijd met u overleggen zodat u weet en ziet wat er met uw auto gebeurt en wat er aan gedaan wordt.

Hoe is dit mogelijk?

Doordat JVH Caservice zijn kosten laag kan houden,  hoeven wij geen torenhoge rekeningen te vragen. U zult versteld staan van de service, reparatie en de kosten daarvan. Na jarenlang in verschillende erkende (BMW, Mercedes en Volkswagen) en universele autogarages gewerkt te hebben, heb ik besloten om een eigen onderneming te beginnen.

Kijk voor extra informatie eens rond op deze website en heeft u vragen? Wilt u een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier of bel ons!